El lector escriu

Una passera fantasma

Cada vegada que hi ha fortes riuades, la passera d’Àrids Sant Gregori desapareix.

Els últims anys, molta gent, tant a peu com en bicicleta, l’aprofitaven per passar de Bescanó a Sant Gregori o a l’inrevés. A les bicicletes, després de les obres fetes per encabir-hi un circuit de barques, a la zona de la Pilastra, el 2011, se’ls va acabar el pas, ja que en temps de poca aigua era fàcil travessar el riu, també hi passaven al gual alguns vehicles. Després d’això, sempre el gran volum d’aigua que baixa permanentment impedeix el pas. I aquí, l’octubre del 2013, s’hi posà una filera de blocs de pedres. Però, amb una sorra inestable al damunt, queden desnivellats o separats, prou perquè s’hagi de fer algun salt, i així per damunt de les pedres el pas sols ser força inestable.

I ja fa prou anys que sortiren declaracions d’una nova passera sols per a vianants i bicicletes. Però, si s’ha fet, deu ser fantasma, potser surt de nit, perquè de dia no s’hi veu enlloc.

No pot pas ser que actualment estiguem a redós del pas dels àrids. Perquè, com ara després de l’aiguat de mitjans del mes d’octubre, no hi ha cap altre possible pas en la zona. Encara que aquests dies estan tornant a refer-la.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia