El lector escriu

L’aigua de Jesús

Donar beure a l’assedegat. Recordatori per al representant Rivera (Cs), que vol ser presidente del gobierno, a Madrid. Segons Rivera, els independentistes no aconseguiran “ni aigua”.

Recordatori: després de l’enfrontament amb el pervers Messala, Judà Ben-Hur és enviat al port de Tir, sense judici, com a galiot en una galera. En el seu viatge, Judà coneix Jesús de Natzaret, qui li donarà aigua. En la seva memòria quedarà gravada la faç de la persona que el va ajudar, el mateix que amb la mirada ferma i plena de pau persuadeix l’amenaça d’un capatàs romà cap a ell i Judà en donar-li aigua, quan minuts abans s’havia prohibit a la població proporcionar aigua únicament a ell.

Més que aigua, els independentistes i tots aporten 16 mil milions cada any en impostos cap a Madrid i que no tenen retorn. Això ofega Catalunya. A més, “ni aigua” per a ells, que han fet possible que Casado (PP) i Rivera, tinguin les eleccions que tan desesperadament volien. Quid facere?: Conflicte, inestabilitat, regressió. Sense aigua ni diàleg: autodeterminació.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia