El lector escriu

Toc de consolidació i evitar les extremes

Només un suggeriment al candidat presidencial Sánchez: per a qui les urnes han fet possible desbancar els partits dretans. Un avenç útil per a la societat espanyola, com la disposició del poder, pot caure als tentacles dels partits oponents, amb l’intent d’aconseguir desestabilitzar, amb amenaces i enganys, allò a què la majoria de ciutadans va donar suport a les urnes el 28-A. La conseqüència de les actituds manifestes que pretenen forçar no hauria d’afeblir la potestat guanyadora del partit més votat. Tinguin en compte l’empenta dels voltors de torn; aquests romandran pendents de les decisions previstes per governar. Són carronyers.

Un nou govern esperançador ha de donar la imatge necessària per enfortir les institucions: procurant de restablir els drets fonamentals que s’han quedat a la cuneta, després de la nefasta Transició del 78. Les envestides dialèctiques que van sonant no són pas música celestial, més aviat tot al contrari. Faran fressa per sotmetre el nou govern a les seves imposicions que els caracteritzen, per les xenofòbies reconegudes. Evitin, doncs, de caure als paranys imminents que s’estan forjant. Tota la pressió recaurà a recursos impropis d’una societat democràtica, on el seu lema continuarà essent la consigna de l’odi envers Catalunya. Cal evitar-ho i ser conseqüents.

Vulpellac (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia