El lector escriu

‘Éxodo’, caravana migrant als EUA

La caravana d’immigrants hondurenys amb destí als Estats Units va tenir una gran cobertura en els mitjans informatius. Dos estudiants catalans han seguit una família hondurenya de la caravana fins a la seva arribada als Estats Units. Núria Clavero, de Blanes, i Aitor Palacios, de Manresa, estan fent un llargmetratge documental sobre Mike, Yuri i el seu nen de dos anys, ella embarassada de 8 mesos. La família ja ha arribat als Estats Units, es troben a Nova York esperant si les autoritats els concedeixen asil. La Núria i l’Aitor van marxar a Mèxic en un intercanvi entre l’Escola Universitària ERAM de Girona i la Universitat de Puebla, per seguir els seus estudis.

El llargmetratge porta el títol Éxodo i encara els falta filmar la part americana. En aquest moment estan fent una campanya de finançament per acabar-lo. Tota la informació es pot seguir per Facebook. Espero que puguin acabar el gran treball que estan fent.

Malgrat de Mar (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia