El lector escriu

‘Hooliganisme’ al Congrés dels Diputats

La sessió d’inici de la nova legislatura va estar marcada pel boicot de la triple dreta als polítics catalans independentistes. D’una banda, el Sr. Rivera, amb la seva cara quan els diputats electes Sànchez i Turull pugen les escales davant seu. Aquest mentó sortint i aquesta mirada denoten allò de què tant parles respecte de la gent independentista. Aquesta mirada i aquest gest denoten odi, Sr. Rivera. Vostès van fent el trist paperot no només al Parlament català, sinó també al Congrés espanyol. Vostès parlen d’odi, de política de confrontació, i són vostès els que actuen d’aquesta manera. Vostès parlen de llistes de tota mena, però són vostès els que deuen tenir una llista de pobles estigmatitzats com ara Amer i Torroella de Montgrí.

I, d’altra banda, l’espectacle deplorable dels Srs. de Vox. Això sí que és tornar a la caverna. Picant de peus i de mans mentre feien el seu discurs els polítics catalans independentistes. Quina mala educació! Espero que no eduquin així els seus fills. Quina mena de politicastres ens han de governar!!! I el pitjor és que els impostos que paguem també serveixen per pagar els seus sous.

I els polítics del PP també van tenir un gran paper. Potser pels resultats generals que van treure, o també pel ridícul espantós que va fer la seva cap de llista a Catalunya.

Senzillament deplorable.

Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia