El lector escriu

Agraïment a l’hospital de l’Esperança

Fa poc, vaig tenir un ictus, malaltia que pot ser greu. Vaig estar de sort. Tinc mobilitat força normal, puc raonar i parlar amb normalitat. Després de les corresponents exploracions i del tractament dels neuròlegs de l’hospital de Sant Pau, on vaig ingressar d’urgència per després ser tractada amb rehabilitació i recuperació durant dues setmanes molt ben tractada, em van traslladar a l’hospital de l’Esperança.

Mitjançant l’altaveu d’aquest diari vull donar les gràcies a la 3a planta d’aquest darrer hospital, on vaig passar-hi una setmana fins a sortir quasi recuperada.

L’agraïment el faig extensiu tant al personal de la 3a planta on vaig estar ingressada com a l’equip de neuròlegs i fisioterapeutes que van ser tan importants per a la meva recuperació i perquè els dies d’estada allà fossin el més normals i eficaços possible. Gràcies, moltes gràcies a tothom.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia