El lector escriu

Pla i plàstic un matrimoni mal avingut

Un aliment tan bàsic i essencial com és el pa, (símbol de la vida) , no hauria d’ embolcallar-se mai en plàstic (símbol de la mort per a molts ecosistemes, especialment marins).

Dispensar aquest aliment en un continent de paper o simplement entregar-lo al client “ a pèl” perquè aquest el depositi en una bossa de roba com es feia abans, hauria de ser la norma i mai l’ excepció.

Crec que és molt important que la ciutadania ens conscienciem per tal d’ evitar la plastificació de tots els aliments i especialment del pa i suggerim als nostres proveïdors habituals que vagin jubilant un material d’ ús efímer però que perdurarà eternament com a deixalla malmetent el nostre bonic país.

Exigir la reconversió d’ embolcalls no biodegradables dels aliments com ara el pa per altres que no malmetin el medi ambient és una tasca ingent que hem d’ afrontar la ciutadania davant la incomprensible desídia de l’ administració.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia