El lector escriu

El millor planter mèdic el tenim a casa!

Després d’uns anys peregrinant per trobar una solució mèdica a un problema de salut.

Després d’haver passat per “grans professionals i clíniques” de la Ciutat Comtal que no només havien de resoldre el problema, sinó que alhora garantien una millor qualitat de vida. Després de veure que continuava igual i em venien teràpies alternatives per resoldre el problema. Després de tot això i més (i sumant de la butxaca tot plegat) i cansada d’arrossegar el que ja era un quadre crònic per culpa de diferents i encadenades negligències, vaig decidir provar sort a casa.

Vull dir confiar en el planter de metges de Girona, i tot i que ho havia fet abans i els resultats sempre havien estat òptims, em semblava que fer-ho a Barcelona donava més i millor cobertura, i fals!

En aquest sentit he tingut la sort de conèixer tres grans professionals que m’han fet creure altre cop en la salut!!

Vull donar les gràcies al doctor Para, al doctor Lluansí i al doctor Gorina no només per la seva perícia mèdica i pel seu tracte excel·lent i humà, sinó perquè gràcies a ells torno a estar al cent per cent i, el que és més important, recuperada al màxim del desastre que m’havien fet aquells que de nom i cognom i ubicació es creuen els millors del món!

Ara em fa ràbia i trobo injust i desproporcionat tot el que he hagut de passar fins a trobar la solució definitiva, però quan veus que tenim professionals de veritat i que no han parat a fins a solucionar el problema i restablir-me de nou a la felicitat, et torna el consol i l’esperança!

Vull fer aquestes ratlles per donar les gràcies a tots tres metges, tots ells exercint a Girona i província, però sobretot, per animar a totes aquelles persones que estiguin cansades de no fer net, o no trobar solució i/o cura als problemes de salut, que confiïn en els metges que tenim a casa; perquè tenim el millor planter!

Gràcies de tot cor!

Calonge (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia