El lector escriu

El CE Mont-ras ha tancat

El CE Mont-ras es va constituir l’any 1995, amb la secció de futbol sala. Tres anys més tard, amb la construcció del camp de futbol per part de l’Ajuntament, es va iniciar la secció de futbol. Al llarg de molts anys, el club va tenir diversos equips de futbol de base, un de categoria sènior i un de futbol sala.

L’any 2011, amb l’entrada del Sr. Salgas a l’alcaldia i la continuïtat del Sr. Peiró com a regidor d’Esports, les relacions amb el CE Mont-ras varen canviar. La regidoria d’Esports va prestar ben poca col·laboració al club, més aviat va interferir, volent fomentar el futbol de base des de la regidoria, quan no disposaven de cap estructura per fer-ho.

Al finalitzar la temporada 2014/15, la junta directiva del club vàrem presentar la dimissió. L’entitat en aquells moments tenia un equip de futbol 11 consolidat a 3a Catalana i un equip de futbol sala.

Aquest fet va comportar que el regidor d’Esports, Sr. Peiró, passés a presidir el club. En el seu primer any de mandat, no es va formar cap equip de futbol de base ni des del club ni des de la regidoria d’Esports –tant que s’havia de fomentar–; en canvi, l’equip de futbol sala va marxar a un altre municipi. La segona temporada, l’equip de futbol va baixar de categoria, i la tercera va quedar cuer de la 4 Catalana. En l’actual, sense acomiadar-se de ningú, han baixat la persiana.

Així doncs, en tres temporades, tota la feina, l’esforç i la dedicació d’unes quantes persones al llarg de tots aquests anys i del mateix Ajuntament, amb la construcció d’unes instal·lacions esportives molt dignes, ha quedat en no res. Decebedora gestió.

Mont-ras (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia