El lector escriu

Què entens per amistat?

Resulta que la popularitat en l’amistat és moda. Una amistat definida per la comparació, l’interès i poca cosa més. Reflectides per les xarxes socials per mitjà de filtres com a vides perfectes o ideals envoltades de multitud de gent, generalment fruit de la distorsió de la realitat. Tòpics que deixen molt a desitjar per part de molts. Compartim diàriament moments amb persones però amb molt poques d’aquestes ens mostrem realment com som i donem sense esperar res a canvi. Aquestes que et diuen allò que menys vols sentir, que hi són en l’adversitat, acceptant allò que menys t’afavoreix. Aquelles amb qui recuperes el jo infantil esbojarrat, amb qui l’opinió dels altres perd rellevància i a la llarga fas una recopilació d’anècdotes amb les quals somrius en recordar-les.

Amb les quals et sents afortunada de tenir-les, perquè no hi ha res com ser tu al seu costat. Perquè ara m’adono que és hora d’aprendre a valorar aquells que sempre hi són.

Perquè tal com diria Khalil Gibran: “No busquis l’amic per matar les hores, busca’l amb hores per viure.”

Sant Jordi Desvalls (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia