El lector escriu

No va passar a Venus

El més proper a la Terra. Va succeir aquí, i fa 14 anys que dura. Tants jutges i fiscals que actuen implacablement contra els independentistes del referèndum de la pau, la democràcia i la no-violència, enfront del mur del menyspreu i ofec autonòmic i econòmic contra la nació catalana, per part de Rajoy i el seu govern del PP, amb el suport de Cs. L’absència d’actuació de cap jutge i fiscal. Catalunya, paga i calla davant la injustícia d’un sistema de finançament que s’acosta a un espoli fiscal demostrat.

Recollida de signatures l’any 2006 per part de Rajoy, personalment, pels territoris de les nacions que formen Espanya, contra la llei orgànica de obligado cumplimiento de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya, ratificat pel poble. Acte desastrós, firmar contra Catalunya!, de manca de qualitat democràtica i responsable de la situació actual. També la posterior destrossa de l’Estatut.

Cap actuació de jutge i fiscal per parar l’atropellament contra la llei orgànica de obligado cumplimiento de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya. Ara, un empantanegament que no cessa.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia