El lector escriu

Interrupció del tall de la Meridiana

Gràcies al coronavirus, transitòriament, divendres va ser l’última manifestació a la Meridiana. El que no han pogut ni la inclemència meteorològica ni les pressions oficials, ho ha pogut un virus. Majoritàriament s’ha optat per interrompre la manifestació, i això és el que compta. Ha estat una decisió consensuada i responsable, però jo no hi he estat d’acord, ja que el símbol i les formes són importants, també; i crec que seguir la manifestació, de forma puntual, ni que fossin deu minuts, i separats uns metres els uns dels altres, hauria estat una decisió més encertada, per mantenir el record de la veritable injustícia judicial que hem estat defensant. El compromís per tornar és ferm, però no és només això.

La situació és irregular i greu, efectivament, i la nostra manifestació és insignificant, però mantenir la flama preservant la normativa legal, per no posar en risc ningú, per mi, hauria estat una millor decisió.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia