El lector escriu

Selectivitat

Impotència davant la situació que ens espera. Qui s’hauria imaginat mai que el 2020 es pogués complicar tant? El que havia de ser un dels millors anys per a tots el que estem cursant 2n de batxillerat, està sent tot el contrari. Ja no pel que fa a l’estiu o als viatges de fi de curs, que tots nosaltres esperàvem amb tant d’afany. Tampoc per la nostra graduació, que, si més no, es pot considerar un simple acte d’acomiadament. El que més ens crea aquesta situació d’incertesa i alhora estrès és la coneguda selectivitat o proves PAU. Des que vam començar el curs, aquesta paraula ha format part de cadascuna de les nostres classes i ha sigut la raó per la qual hem anat estudiant a un ritme excepcional.

Em pregunto ara, doncs, després de l’ajornament d’aquesta prova de forma indefinida a causa de la Covid-19, com hauríem de reaccionar els estudiants? Tot i no poder assistir a l’institut aquests dies, s’intenta seguir el ritme d’estudi des de casa, però no és gens fàcil.

Banyoles (Pla de l’Estany)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia