El lector escriu

Un model de formació d’adults contínua

El 27 de febrer, tot llegint El Punt Avui, se’m van obrir els ulls com taronges! Vaig veure les paraules “formació d’adults”. Em va sorprendre veure que els sindicats parlen de la formació d’adults, però, com no podia ser d’una altra manera, tristament veig la miopia de quan es parla de la formació d’adults.

El problema no són millores i més places o més centres, el problema és la manca de model. No tenim un model de formació d’adults de Catalunya. Hem d’anar al fons de la qüestió i hem de plantejar-nos quin model cal per a la nostra societat en el segle XXI.

L’administració local està donant resposta a les necessitats, que és qui més coneix les necessitats dels seus habitants, el que falta és plasmar-ho i fer-ne un model.

La Diputació de Barcelona, juntament amb la Xarxa de municipis, està elaborant un document de com hauria de ser el marc del model de centres municipals i que ben aviat donarà a conèixer. Un model de formació contínua al llarg de tota la vida, pensant en tot tipus de municipis, des del més gran al més petit.

L’educació contínua és la clau i ha de ser la base del model que necessitem.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia