El lector escriu

Irresponsabilitats partidistes

Poca broma amb tot i amb com es venen fent les coses: estem jugant-nos el futur, i els responsables de cercar les vies adients no mouen les vares de mesurar d’acord amb les necessitats. Tampoc no podem acceptar les decisions provinents de l’Estat. Són cortines de fum, centrades a mantenir el seu unionisme, com a emblema de solució del problema que, de manera nefasta, ens envolta. Crec que els criteris no són encertats, més aviat diria que han entrat en una via impositora, a tots el efectes nacionals. Per això, el més urgent és començar a voler entendre quin punt inicial i de continuïtat s’ha d’agafar per exercir una política coherent i assenyada.

Resulta increïble comprendre la manipulació radical dels partits dretans pel que fa a la problemàtica i la responsabilitat escaient arran de la Covid-19. Encara no s’han adonat de la gravetat existent ni del compromís preocupant com a país. Una vegada més, s’han deixat portar per l’impuls nacionalista i han deixat de costat tot el protocol escaient i precís per sortir ben parats de la pandèmia. Només el seu ego va adreçat a enfortir el seu partidisme. Senyal inequívoca dels molts errors contaminants que frenen l’empenta que convé a tota nació que vol salvaguardar les seves responsabilitats polítiques.

Forallac (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia