El lector escriu

Aplaudim els mestres

L’esforç que ha representat per al personal sanitari la irrupció de la Covid-19 mereix tota mena d’aplaudiments de la ciutadania. Sortir al balcó puntualment dia rere dia ha estat, sens dubte, una mostra merescuda. Hem oblidat els mestres? Aquells professionals que d’un dia per l’altre han hagut de tancar les aules i seguir la tasca docent a través d’unes eines per a les quals no estaven preparats, que han donat resposta a les necessitats de molts alumnes molts dels quals no tenien cap possibilitat d’accedir a la informàtica. Aquests, no es mereixen cap aplaudiment col·lectiu?

Els mitjans han parlat molt de l’àrdua tasca de metges i metgesses, infermeres i infermers, personal auxiliar dels hospitals, poc de la primària i gens del personal docent. No es mereix aquest un reconeixement similar? Aplaudim els mestres per la seva tasca enfront del coronavirus.

Sabadell (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia