El lector escriu

‘Pantalleros’

Els denominen així perquè són com uns entusiastes convençuts de les pantalles. No de la pantalla gran del cinema, sinó de les més petites, totes aquelles que forcen els ulls a un exercici considerable. Artefactes de tota mena ja es diguin mòbils, tauletes, ordinadors portàtils... haguts i per haver que concentren a la meravellosa i alhora potència visual dels ulls, a un espai tan reduït que esborra la funció miraculosa de la seva creació. La grandesa de l’amplitud d’un paisatge mariner que permet distingir una barca de vela i, al mateix temps, un vaixell petrolier. O una mare os amb els seus fills baixant turons, a la llunyana panoràmica d’un paisatge de muntanya.

Ulls meravellosos per a una visió ampla i extensa. Ulls meravellosos condemnats a la malaltia, degut a una visió ínfima i aliena a la seva funció. El més greu, nenes i nens amb la miopia com a futur. En el pensament humà, cecs que hi voldrien veure. Els oftalmòlegs ja ho han avisat i han difós informació respecte a això.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia