El lector escriu

‘Madriz’

Hi ha catalans que, per fer-se perdonar l’origen, en parlar creuen que s’han d’ajupir i vocalitzar amb gracejo. Fa pena veure Salvador Illa pronunciar: comunidaz, calidaz, Madriz, saluz, sanidaz, verdaz... Fins on arriba la seva majordomia! Abans d’anar a viure-hi no ho feia, ja que se li haurien rigut a la cara. El que s’ha de fer per posicionar-se, a cops de colze, en la cursa a les portes giratòries. Segur que haurà estat assessorat, entre altres, per Felipitogal i Ansar.

Té cara de bon caragirat, com molts convertits a la religió monàrquica que han renegat dels principis fundacionals del partit i sucursal. Té doble personalitat, si no no seria polític professional. A la vida ho pots fer millor o pitjor, però no has de perdre la coherència per mantenir la dignitat.

El que va passar al Casino de Madriz ha estat una gran presa de pèl (enèsima) a la ciutadania per part dels autoproclamats servidors públics. Malgrat tot, bona part els seguirà votant, com a la compi Arrimadas lluint somriure de chiringuito. Els ha caigut la cara de vergonya? No pas si la tens molt dura, encara que et facis passar per escolanet que està per sobre del bé i la pandèmia. Irresponsabilitat. Hipocresia. Predica el que no creu. Un bon soldat ezpañol. “¡Viva Volhov!”

Sant Quirze del Vallès

(Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia