El lector escriu

Som a l’any de la vacuna

D’aquest nou any, acabat d’encetar, en deurem dir “el de la vacuna”. Perquè malgrat que començà a donar-se a finals del passat, ara toca fer-ho amb una gran embranzida, com a solució enfront de la pandèmia. Ara bé, el que ens té un xic expectants és que al ritme que va la vacunació, si dividim el nombre d’habitants pel de vacunes que es donen, diàriament, ens n’anem molt enllà.

Llavors la gran pregunta és: Què passarà, en l’entremig, amb la gent que no està vacunada? Hem de suposar que deu haver-hi una previsió, perquè mentrestant la malastruga Covid anirà fent la seva feina de contaminació, no? El dissabte dia 9, en el programa Preguntes freqüents, sentir parlar la doctora Campins i el doctor Macip, sobre una nova soca del virus al País Britànic i la rapidesa de la seva expansió, ens va posar en estat d’alerta.

Sabrà respectar tothom, degudament, les mesures de precaució que se’ns donin? Ara ja només ens faltava la Filomena, amb la neu i el fred que ha deixat. No deu ser que la natura se’ns rebel·la, per la falta de rigor dels humans?

Perdoneu no ser més optimistes. És el nostre parer.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia