El lector escriu

El preu de la llum

A través dels mitjans de comunicació, s’està alertant a la ciutadania que el preu de la llum, a finals d’aquest mes de gener, serà excessiu, desorbitat. Si, a això, hi afegim la crisi de la pandèmia, ens provocarà als ciutadans un mal son, un bon ensurt.

S’ha acabat un any pèssim, desastrós, i en comença un altre amb greus conseqüències. Descens en els termòmetres i increment en les tarifes elèctriques. Els grans perjudicats serem els clients, que depenem de les companyies, empreses privades de la xarxa elèctrica.

El govern ja ha reaccionat, demanant que la CNMV (Comissió Nacional del Mercat de Valors) investigui si el sector elèctric ha actuat bé. L’electricitat és un servei, una necessitat imprescindible davant d’inclemències climatològiques, com pot ser el fred en l’hivern.

El PSOE i UP han de buscar solucions, han de treballar conjuntament, i han de trobar una sortida fiable (aturar aquesta pujada prohibitiva de la llum), perquè la ciutadania pugui arribar a finals de mes sense traumes. Ministeris competents, arremangant-se i esforçant-se al màxim, per no malmetre més la precària situació econòmica de molts ciutadans, que amb prou feines arriben a finals de mes. Urgeix una solució!

Sant Sadurní d’Anoia

(Alt Penedès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia