El lector escriu

Això és el començament

Fa gairebé un any que tenim pandèmia i hem de constatar que ni el govern central ni els autonòmics se n’acaben de sortir. Ens enlluernen ara amb les vacunes, i és una mostra més de falta de previsió i de gestió. Encara arrosseguem el Glòria i arriba la Filomena (serà que els meteoròlegs no havien avisat), i ens torna a agafar amb una falta de previsió i gestió. Col·lapsats, nevats i gelats, les infraestructures estatals i regionals no funcionen per a molts usuaris i aquests consells d’administració farcits d’expresidents i exministres tenen la barra d’apujar-nos la llum i el gas.

Cada dia que passa som un país amb menys credibilitat internacional. Parlem d’atur juvenil? De l’atur en general? De prestigi judicial? De recuperació econòmica? No veieu que això s’enfonsa per la incapacitat de gestors i governants, i unes despeses monàrquiques, ministerials i d’administració pública i burocràtica exagerats que s’haurien de reduir com a mínim un 50%. I amb una Generalitat sense cap, per la complicitat del president del Parlament. Tothom amaga el cap. Nova normalitat, senyor Sánchez? Jo en diria nova enganyifa, Espanya es desintegra i espero i desitjo que arribi el 2029 i que, per fi, Catalunya torni a ser lliure com preveia Alexandre Deulofeu, de Figueres.

Riudarenes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia