El lector escriu

Per què tant d’odi?

És difícil d’entendre, per dir-ho suaument, l’odi que rebo d’una part massa àmplia d’Espanya envers els catalans.

No escric per discutir res de res. Ans al contrari, intento reflexionar sobre aquest sentiment tan negatiu cap al meu poble català.

D’entrada vull dir que he viscut força anys a Castella i Madrid. Per tant, tinc amics i m’estimo la seva cultura. Per això em xoca tant aquest instint criminal dirigit al meu país. Ara bé, i per això escric: com pot ser que uns militars que no fa gaires anys van intentar un cop d’estat armats fins i tot amb tancs, després de passar pels jutjats i ser condemnats a molts anys de presó, fossin indultats molt ràpidament i que, en canvi, els nostres polítics empresonats i a l’exili, per uns fets molt menys agressius i diria que molt innocents, rebin tant de maltractament? Ens mereixem això quan som una part imprescindible per a ells, els espanyols? Només demanem que ens deixin opinar!, i negociar. Res a veure amb una lluita armada! Per què ens tenen tanta por?

Llançà (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia