El lector escriu

Carta del dia

Incivisme a Barcelona

Sóc una d'aquestes barcelonines que se senten orgulloses de ser-ho. L'altre dia a la nit, però, el meu sentiment envers la meva ciutat va canviar lleugerament.

Passejava pel centre amb una amiga i vaig sentir vergonya. El carrer Ferran era dels turistes, alguns dels quals ja pixaven pel carrer (eren les 23.00 h). El terra estava ple de brossa i cada dos metres et trobaves algú (la procedència del qual m'és indiferent) venent cerveses de forma il·legal. M'agradaria saber on era el col·lectiu encarregat de procurar que Barcelona segueixi sent Barcelona i no un niu de porqueria. Suposo que tota aquesta normativa per combatre l'incivisme i aquests anuncis que ens indiquen el que cap però que no s'hi val, no són només per als autòctons. Demano als estrangers respecte per la ciutat on vénen a passar un dies o a viure. Però sobretot m'agradaria que ens respectéssim a nosaltres mateixos (senyors polítics, això va especialment per a vostès). Ens l'estan destrossant i el pitjor és que els ho deixem fer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.