El lector escriu

Benvinguts, passeu, passeu!

Endavant, obriu portes i aneu a fer classe durant una setmana a qualsevol escola o institut de Catalunya.

Us hi convido jo. I segur que molts altres professors i mestres, cansats de sentir tothom opinar sobre com s’ensenya a Catalunya, estarien entusiasmats amb la idea. Veniu, opinòlegs, i copseu de primera mà, amb els peus a l’aula i al pati, quines són les condicions per a un ensenyant a Catalunya. No ho feu des de darrere d’una taula de despatx, proposant estudis i comissions. No ho feu des del sofà, fent espetegar la llengua quan veieu els informatius sobre els resultats de l’informe PISA o posant mala cara quan us trobeu un grup escolar al metro o l’autobús.

Sigueu científics i parleu des de l’experiència. Treballeu amb infants i adolescents durant una setmana i veureu de què parlo.

I us ho diu una professora a qui li encanta la seva feina però que està una mica farta d’haver d’intentar suplir totes les carències de l’administració i de la societat i de ser l’ase dels cops.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia