El lector escriu

Visca la propietat privada!

Aquest dissabte 15 de setembre es va inaugurar un circuit de motos en un petit poble del Baix Empordà, i segons sembla de manera legal amb les corresponents autoritzacions administratives (tal com es manifesta a l'article publicat al diari El Punt Avui del 15 de setembre a la pàgina 12).

El problema rau en el fet que part dels terrenys que ocupa tal circuit són propietat de dues persones que en cap moment n'han autoritzat l'ocupació, i encara menys la destrossa que s'hi ha fet. Aquests terrenys han quedat completament inservibles.

Però el que m'ha empès a fer aquesta denúncia pública ha estat que l'Ajuntament d'aquest municipi hagi donat autorització per a la realització d'aquesta activitat econòmica sense tenir el consentiment dels legítims propietaris de part del terreny. Si la Constitució espanyola com a norma suprema reconeix, al seu article 33, el dret a la propietat privada, quina autoritat té un alcalde per vulnerar-la? O és que a algú li agradaria que un estrany iniciés una activitat econòmica a casa seva sense el seu consentiment, tirant envans i parets mestres per terra?

Així que reitero: visca la propietat privada! Visca!

Banyoles (Pla de l'Estany)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.