El lector escriu

Més que mai

“Us comuniquem que estem amb vosaltres més que mai”: aquestes són les paraules que ha utilitzat el president de govern espanyol en el seu discurs dedicat a les víctimes dels criminals que estan sortint ara mateix. Normalment passaríem per alt el fet que, per dir aquesta bajanada mancada de cap mena sentiment, ha hagut de llegir un paper, però em sembla que això diu molt sobre la política actual. Doncs bé, la notícia es podria interpretar d'una altra manera: buidem les presons d'assassins per emplenar-les de manifestants, lluitadors i víctimes de la situació.

Ara sí que són amb tots nosaltres més que mai, perquè no oblidem que la desobediència civil, al cap i a la fi, és un delicte i que el que vivim aquí a casa nostra, cada dia, incita inevitablement a la desobediència, a la protesta i a la declaració oberta d'injustícia i insatisfacció. Sempre acabo les meves cartes de la mateixa manera, pensem-hi! I cridant que ja n'hi ha prou! Ens sobren motius, però... què farem?

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia