El lector escriu

La buidor del Camp Nou

Debat obert


Per què creieu que no s'omple el Camp Nou?

Les graderies mig buides del Camp Nou. Una imatge que molta gent no entén perquè s'està convertint en la fotografia de cada partit. Potser buscar-ne una única raó és simplista i significa no voler acceptar el moment que estem vivint tant econòmicament com futbolísticament. Hi ha un factor, que encara que sigui obvi, no s'ha d'oblidar: la crisi econòmica i l'alt preu tant de l'abonament com de les entrades. A més a més, la insistència de jugar els partits, especialment de la copa del Rei, a les 10 de la nit tampoc no ajuda gaire a l'assistència del públic dels voltants de Barcelona i les comarques.

A aquests horaris s'hi ha d'afegir el fet que molts rivals que vénen al Camp Nou resulten poc atractius a causa de la desigualtat creixent de la lliga espanyola. També cal analitzar el moment històric que està vivint l'equip de futbol del Barça. Una etapa de transició cap a un nou equip de somni, un equip que l'afició voldria que fos com el millor de l'etapa de Pep Guardiola, abans d'encaixar el 7-0 contra el Bayern de Munic en l'eliminatòria de semifinals de Champions de l'any passat. I ja se sap que les transicions costen molt d'acceptar en una afició amb tendència a la nostàlgia d'altres etapes glorioses i que es nega a recordar les més grises que no fa tant, històricament parlant, va patir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia