El lector escriu

Dia de la parròquia a la Cellera de Ter

El cap de setmana passat, sota l'atenta mirada de la Mare de Déu de Sales, es va celebrar a l'església del poble el Concert de Primavera. Diferents cultures i sensibilitats van estar-hi presents, la qual cosa era inimaginable només fa uns quants anys. Les músiques de Frank Sinatra, Ennio Morricone, Johann Sebastian Bach, Vangelis i Richard Strauss; les sopranos Dolors, Laia i Maria; els poetes Carme i Miquel; els músics Manel Badia i Ricard Cors; la perfecta il·luminació i sonorització d'en Lopy i en Rovira, i els audiovisuals de la Laura, l'Estel i en Carles. Sincronitzats per Lluís Llagostera. Van ser els eixos fonamentals de la gala.

Els molts assistents al concert estareu d'acord amb mi que, en el transcurs de l'acte i en cadascuna de les actuacions, un bri d'aire fresc ens alenava i ens deixava una fragància dins el nostre dins, és a dir, una bona medicina ben rebuda per tots, on de ben segur que les nostres aures canviaven de color ascendent en cada instant i amb la complicitat de tota l'església. Felicito el senyor rector de la parròquia, mossèn Ramon, per la tan bona tasca que està portant a terme i que en el seu dia li va ser encomanada des del Bisbat de Girona.

Anglès (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia