El lector escriu

La vaga

Reconec el dret de fer vaga, però voldria sospesar segons quins efectes, per mi negatius, es poden provocar en convocar segons quines vagues.

Ara mateix, a Barcelona, vaga al metro; el sindicat de treballadors segurament demana alguna reivindicació, que pot ser legítima i que l'empresa dels transports públics no admet. Qui són els més afectats? Els dirigents de l'empresa? No ho crec, ells per anar a la feina és molt possible que no agafin el metro. Repercussions econòmiques? Amb les andanes plenes de persones com es veu a la televisió i suposant que totes elles tenen un abonament o han comprat bitllet, em sembla que la repercussió en la facturació de l'empresa poca cosa disminuirà. A qui, en realitat, li toca el rebre és al treballador d'altres empreses que ha de ser a la feina puntual; a alguns, si arriben tard, els ho descompten del sou o han de recuperar l'estona perduda. D'altres s'aixequen una hora més aviat per arribar en punt, o sigui, pèrdua de temps innecessària. Per tant, un sindicat convoca una vaga per a una millora per ells, i els que hi perden són treballadors que treballen en altres empreses. Als dirigents del transport públic no els treu la son, la vaga. Jo em pregunto: en realitat, per a què serveix, aquesta vaga?

Premià de Mar (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia