El lector escriu

Vaga TMB

Amics treballadors de TMB, dilluns passat al vespre una néta nostra va quedar tancada dins el metro, pressionada a l'entrar per la multitud ansiosa per tornar a casa després de molta estona d'esperar. El comboi va arrencar i els pares i germà van quedar a l'andana. Els plors de la nena i els crits de la gent van fer que algú estirés la palanca de frenada, però no es van poder obrir les portes, el metro era ja dins del túnel. El conductor, molt enfadat perquè es va prémer l'alarma, va tornar a arrencar, i va seguir la seva marxa. El pare de la nena, corrent pel carrer, va anar a buscar-la a la pròxima estació. La va trobar feta un mar de llàgrimes amb una passatgera que la custodiava i un empleat que va venir després, avisat segurament per telèfon.

Després de sofrir les diverses vagues convocades d'autobusos i metro, no ens podem sentir solidaris amb les vostres reivindicacions. Estan afectant milers de treballadors que volen mantenir el seu lloc de treball i estan en pitjors condicions laborals que vosaltres, però no treballen en un lloc tan estratègic i una vaga no tindria cap ressò.

Nosaltres us preguntem: no tindríeu altres formes de pressió per negociar els vostres drets que no afectin tan directament els vostres iguals?

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia