El lector escriu

Sánchez, Pitoniso Pito?

Les prediccions de Pedro Sánchez no li serviran per convertir-se en el nou Pitoniso Pito –que va fer cèlebre Ricardo Pastor–, en aquest cas de la política. Dient un mes abans de les eleccions que Podem “pagarà a les urnes no haver donat suport a un govern de progrés”, l'ha espifiat del tot. “Es de ser inútiles”, com diria aquell. Qui ho ha pagat és ell no només per haver aconseguit cinc diputats menys, sinó per haver afirmat que comptant amb Ciutadans esdevindrien un “govern de progrés”. Llàstima que en aquesta secció no es poden incloure emoticones, sinó hi afegiria unes quantes cares rient amb llàgrimes als ulls.

Que no es preocupi pel seu futur si al final acaba dimitint (que seria el més digne en democràcia), sempre podria intentar guanyar-se la vida en algun espai de vidents d'aquests programes tronats que es fan en televisions de segona categoria. Però el més segur és que no voldrà renunciar a la bicoca de ser diputat, o si més no farà servir la porta giratòria per viure del cuento, com han fet González o Solbes. I si no, que el seu Consell de Savis el continuï assessorant, sobretot Borrell!

Ha quedat clar que la majoria de ciutadans de l'Estat són neofranquistes. Només amb la independència de Catalunya, Franco començarà a morir a Espanya.

Sant Quirze del Vallès (V.all. Occ.)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia