El lector escriu

Amagar el cap sota l'ala

El Baix Empordà es un mar de blat de moro transgènic amb aspersors inundant el sòl permanentment i cisternes aplicant-hi tones de productes fitosanitaris altament tòxics; mentrestant, en altres conreus els purins van fent la seva feina. Així any rere any. Conseqüència lògica, l'aigua està altament contaminada. Era d'esperar. Vaig assistir a la reunió informativa de l'Ajuntament de la Bisbal. La gent, indignada. Els regidors, posant pedaços i minimitzant el tema. Captar més aigua dels aqüífers, pagar part de la quota de l'aigua, Càritas repartirà garrafes als desfavorits, xiulets... que la gent calli.

Senyors, vostès saben molt bé que aquesta no és la solució. Fins que la Generalitat de Catalunya no actuï i talli en sec els permisos d'aplicació de purins i pesticides, la taca d'oli s'anirà escampant cap a altres municipis del Baix Empordà i el canvi climàtic farà la resta.

Peratallada (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia