El lector escriu

Un clam

La guardiola de les pensions ja només pot comprometre's a fer tres pagues extres. La paga de juny del 2018 ja no la cobrarem. La Fundació de Caixes d'Estalvis adverteix que les pensions seran un 35% més baixes després dels canvis introduïts l'any 2011 i 2013. Un article de la Carta de la Borsa evidencia el perill que per a les nostres pensions comporta continuar a Espanya. I encara hi ha pensionistes que dubten quan és el moment de decidir? Està clar que hem de rebutjar el govern central que ens menysprea i ens ofega tant com pot. Faig un clam perquè el pròxim 11 de Setembre tornem a sortir TOTS i TOTES al carrer. No abaixem la guàrdia!!! Fem pinya i ja que no ens deixen fer un referèndum, demostrem com pensem i com respirem els catalans. En marxa cap a la Independència!!!

L'Ametlla del Vallès (Vallès Oriental)

Fe d'errades

El títol del Desclot de l'edició d'ahir havia de ser Independència condicionada i no Independència com va sortir publicat per una errada d'edició



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia