Opinió

Full de ruta

El ridícul d’Enric Llorca

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca va intentar colar a Salut un hospital provisional sense ni tan sols preguntar, però la deslleial és Alba Vergés

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha declarat la consellera de Salut, Alba Vergés, persona no grata a iniciativa del seu alcalde, el socialista Enric Llorca. Bé, dic a iniciativa del seu alcalde ja que el PSC hi governa amb Ciutadans i aquests se n’han desmarcat del tot . Ara, que Llorca va per lliure ja se sabia, ja que va intentar colar a Salut un hospital provisional –bé, un equipament sense metges, ni infermeres, ni...– mentre moltes altres ciutats oferien espais, Salut els estudiava i donava una resposta, ja fos negativa, la majoria, ja que els hospitals, ampliats fins al límit, van assumir l’augment de llits d’UCI, o positiva. Vaja, coordinació, la mare dels ous en una situació com aquesta. El dia que Llorca va anunciar la declaració de persona no grata de Vergés va fer públiques les dades que justificaven l’equipament: Sant Andreu de la Barca tenia 152 persones infectades. L’estadística diu que un 10% dels infectats necessiten ingrés. Vaja, que per 15 persones han muntat aquest xou? Llorca, però, és el mateix que va afirmar: “Fins fa uns dies, nosaltres hem viscut amb tota normalitat a Sant Andreu de la Barca”, referint-se a la manca de conflictes entre els guàrdies civils i les seves famílies però posant èmfasi en el si perquè quedés clar a qui es creia després d’una denúncia de maltractament cap als fills dels agents en una escola de la població. “ I el que no m’agrada és que hi hagi situacions que trenquin aquesta cohesió i la concòrdia, que és el que nosaltres volem i pel que nosaltres treballem ”, reblava, el maig del 2018. Es referia al fet que la Guàrdia Civil hagués apallissat la gent que volia votar l’1-O? Perquè una sentència judicial –recorreguda en contra, com no podia ser d’una altra manera, per la fiscalia– acredita que a l’escola no hi va passar res més que el fet que els professors necessitaven explicar als seus alumnes què havia passat a Catalunya el dia 1. De Llorca, però, cap paraula de suport als professors, tot i haver estat linxats mediàticament durant mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia