Opinió

Lletra petita

Rajoy no ho té magre

“No hi haurà la complicitat dels mitjans espanyols, que ja s’hi troben bé, banyant-se en la merda, si això els dona titulars. Periodisme d’investigació, en diuen

Mariano Rajoy es vantava així: “Ho tenen magre.” Malgrat les més que evidents proves que demostren que l’expresident espanyol estava al corrent de l’operació Catalunya, l’home presumeix amb total impunitat que no el podran portar als tribunals. I és cert. No hi arribarà. Els fonaments de les clavegueres de l’Estat estan tan ben aposentats que ni tan sols l’evidència dels fets generarà cap conseqüència. Com ens poden fer això als que “vam defensar la Constitució, la llei i la democràcia”?, deia de manera victimista en un acte públic ple de palmeros i, evidentment, sense contestar preguntes de la premsa. L’home del plasma ja no ho feia quan tenia responsabilitats, doncs imaginin ara.

A qualsevol lloc seria incomprensible que uns fets tan greus, d’utilització de les eines de l’Estat, totalment al marge de la llei, i basant-se en la mentida i la manipulació per aniquilar un moviment polític i democràtic, quedessin exempts de retre comptes davant la justícia. A l’Estat espanyol no és surrealista. És una realitat coneguda, acceptada i vanagloriada. En diuen defensar la pàtria. I, a partir d’aquí, tot s’hi val. Sabem d’on venim i coneixem l’existència de les clavegueres des de temps immemorials. Però no queda altre remei que seguir fent aflorar la merda que s’hi acumula. I que la pudor sigui cada vegada més insuportable. Per aconseguir què? Doncs ja ho veurem. Fins a quin punt el PSOE pot seguir amb aquesta actitud de fer veure que no fa amb ells la cosa? I com sabran aprofitar els partits independentistes la quadratura que hi ha ara mateix al Congrés per poder torpedinar tant com sigui possible aquests pilars de les clavegueres? Perquè al final estem parlant d’una feina de desgast, en la qual, evidentment, no hi haurà la complicitat dels mitjans espanyols, que ja s’hi troben bé, banyant-se enmig de la merda, si això els proporciona titulars, encara que siguin falsedats. És el que ells en diuen periodisme d’investigació. Agafar la ronya del submon de l’Estat i posar-lo en un titular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia