Articles

CORTINA De FUM

Adéu, ‘acampanya'

Qui ha fet menys campanya? El PSC i els seus vídeos només aptes per a ni-nis? CiU i no recordo quin moment clau que hagi protagonitzat en campanya? Esquerra i l'exabrupte contra els andalusos que Joan Puigcercós va ser més ràpid a rectificar que a tornar a hissar la bandera espanyola a Governació quan n'era el titular i un dia va tenir un rampell? Iniciativa i els seus de-professió-intel·lectual-progre-espanyol-pro-totmenys-res-que-faci-tuf-de-catalanisme? El PP i els seus intents desesperats per fer de Plataforma per Catalunya i Ciutadans, tot junt i malament?

Deia la llegenda que era CiU a qui més convenia una campanya ben bé inexistent. Però això només era cert en part. L'acampanya de tots plegats ens ho ha demostrat.

Als socis del tripartit ja els convenia no retre gaires comptes. I CiU, per no ser titllada d'agra, ha evitat burxar gaire en les contradiccions i grans errades del tripartit de José Montilla. Deien que ara tocava fer campanya pensant en el futur més que no pas en el passat o en el pobre present. I ha estat així, però a risc que la gent, ja molt impermeable a l'efecte de les promeses electorals, hagi vist com el simulacre de campanya anava passant com si res.

Ens han parlat de vídeos eròtics, d'un cara a cara que mai va arribar, i poca cosa més. D'economia, per exemple, ben bé no res. Fins al punt que ha hagut de ser una Irlanda intervinguda qui ens recordés que estem en plena crisi i que entre altres coses demà triem el govern que ens ha de liderar per superar-la. Poca broma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.