Opinió

Keep calm

Espe, en un bucle

Que els partits cedeixin els blocs electorals a les imatges d'Aguirre

Ara que CiU, ERC i ICV-EUiA han demostrat que poden arribar a acords, els proposaria que, si volen obtenir el doble de vots, facin el següent: que renunciïn als espais gratuïts de propaganda electoral i als blocs gratuïts d'informació electoral i cedeixin tot aquest temps a posar les imatges d'Esperanza Aguirre en bucle. Com que ho va gravar en vídeo, ni tan sols han de perdre el temps rodant i muntant imatges. Només cal que s'ho descarreguin i que ho programin mode loop durant el temps que els pertoqui. El vídeo dura 1'35”. Si a CiU li toquen 2'40”, dóna temps perquè es vegi una vegada i mitja. Si a ERC li toquen 1'20”, només ens en perdrem quinze segons. I si a ICV-EUiA li toquen 47”, només podrem veure mig vídeo, però amb la primera meitat ja ens en fem a la idea. I així des d'ara i fins a l'últim dels espots/notícies previstes fins divendres a la mitjanit. I ara que encara es pot, pels dos múltiplexs que té TVC, Esports 3 inclòs. I en HD, que no falti de res. No cal fer res més: només sentir una vegada i una altra això: “Ja ens va cridar molt l'atenció la utilització de nens a les cadenes humanes patrocinades pels separatistes catalans, però el que no havíem vist fins aquest cap de setmana és que aquests mateixos separatistes catalans utilitzessin malalts d'Alzheimer per preconitzar els seus propòsits secessionistes. Malament, està molt malament fer servir els nens com a element de propaganda, però encara és pitjor utilitzar els malalts d'aquesta terrible malaltia mental.”

Ja està, ja no tinc res més a dir, així que predicaré amb l'exemple fins a arribar als 1.900 caràcters que tinc assignats: “Ja ens va cridar molt l'atenció la utilització de nens a les cadenes humanes patrocinades pels separatistes catalans, però el que no havíem vist fins aquest cap de setmana és que aquests mateixos separatistes catalans utilitzessin malalts d'Alzheimer per preconitzar els seus propòsits secessionistes.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia