Opinió

Keep calm

Jo mai mai

“Jo mai mai no he pensat que seria més feliç amb el Raül.” I jo em congelo i l'Anna beu.

Diari d'un cupaire que volia investir Artur Mas. “Avui el David arriba a l'hora, em dóna el cava i el poso en fred. I arriben el Baños i l'Anna, porten la investidura adormida en el cotxet. I obro la porta a l'Artur Mas: Avui véns sol, m'encanta el teu vestit! I va arribant tota la colla; quan són a la pista trec l'esmorzar. Un menjar exquisit; vull provar aquest vi; Qui vol cafè?; Hi ha birra també. I juguem al joc d'aquelles nits d'estiu. No parleu tan fort, que la investidura dorm! I el Baños diu: Jo mai mai he desitjat investir l'Artur Mas. I afegeix: Jo mai mai he desitjat que deixés l'autonomisme de costat. Tothom em mira i ningú veu... I aquell dard emmetzinat, se m'ha clavat al cor. I ho reconec, i faig un glop. I veig que tots riuen de cop, però l'Anna aixeca el got, em mira i diu: Jo mai mai no he pensat que seria més feliç amb l'Artur Mas. Jo mai mai no he pensat que seria més feliç amb l'Artur Mas. I jo em congelo... i ella no beu.”

Diari d'un cupaire que no volia investir Artur Mas. “Avui el David arriba a l'hora, em dóna el cava i el poso en fred. I arriben el Baños i l'Anna, porten la investidura adormida en el cotxet. I obro la porta a l'Artur Mas: Avui véns sol, m'encanta el teu vestit! I va arribant tota la colla; quan són a la pista trec l'esmorzar. Un menjar exquisit; Vull provar aquest vi; Qui vol cafè?; Hi ha birra també. I juguem al joc d'aquelles nits d'estiu. No parleu tan fort, que la investidura dorm! I el Baños diu: Jo mai mai he desitjat tallar el cap a l'Artur Mas. I afegeix: Jo mai mai he desitjat que deixés el lideratge del procés. Tothom em mira i ningú veu... I aquell dard emmetzinat se m'ha clavat al cor. I ho reconec, i faig un glop. I veig que tots riuen de cop, però l'Anna aixeca el got, em mira i diu: Jo mai mai no he pensat que seria més feliç amb el Raül. Jo mai mai no he pensat que seria més feliç amb el Raül. I jo em congelo... i ella beu.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia