Opinió

Keep calm

La pitjor presidenta?

De Forcadell no suporten ni que sigui la cara visible de les mobilitzacions més importants a Europa, ni la seva coherència política

Sabeu que l'editorial d'un diari espanyol deia la setmana passada que “Forcadell és la pitjor de tots els presidents que ha tingut un parlament des de la restauració de la democràcia, incloent en la llista el xenòfob i racista Heribert Barrera”? El Mundo? La Razón? ABC? No, estimats lectors: El País! Per al que va ser el gran diari de la progressia espanyola, Carme Forcadell és molt pitjor que, per exemple, Juan Cotino, president de les Corts valencianes entre 2011 i 2014 i imputat per prevaricació, tràfic d'influències, malversació de cabals públics, suborn i no sé quantes malvestats més a l'entorn de la trama Gürtel. I, evidentment, també pitjor que el socialista andalús Juan Pablo Durán, sancionat per l'Audiencia Nacional per haver contribuït al desastre financer de Cajasur. O que el mallorquí Pere Rotger, que va presidir en dues ocasions el Parlament balear, imputat per la seva (sempre presumpta) implicació en un contracte manipulat destinat a finançar il·legalment tant el PP com la seva butxaca.

Són només tres exemples de presidents de parlaments autonòmics amb un full de ruta ben poc honorable. Posar-los per damunt de Carme Forcadell és un insult a la intel·ligència. Tant com si jo, des d'aquesta columna, proclamés una bestiesa tan gran com que El País és el diari més anticatalà publicat des de la mort de Franco. Al davant del colpista El Alcázar, La Gaceta o qualsevol altre experiment de la dreta cavernícola.

Carme Forcadell –la dona que segons El País es distingeix per “la manca de dignitat en la seva conducta”– ha estat la cara visible de les mobilitzacions més importants de la història d'Europa, i la seva arribada a la presidència del Parlament va ser un gest cap als milions de persones que en els darrers anys s'han manifestat per la llibertat del nostre poble. Això és el que no suporten. Això i la coherència mostrada per Forcadell en la defensa del full de ruta dibuixat per la majoria independentista de la cambra. Oi que pica? Doncs rasquin!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia