Política

judicialització del procés

Jordi Sànchez també tornarà a demanar declarar davant del Suprem

Oriol Junqueras també presentarà recurs contra el seu empresonament els propers dies

L’expresident de l’ANC i número 2 de la llista de JxCat, Jordi Sànchez, demanarà al magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena tornar a declarar el més aviat possible per tal de reclamar la seva llibertat, aquest cop sobre el fons de tot el cas, després que divendres només ho fes sobre la situació de presó provisional.

Així, s’afegeix a la petició ja presentada del conseller d’Interior destituït, Joaquim Forn, en el mateix sentit, ja que els dos són dels quatre dirigents que segueixen empresonats per sedició i rebel·lió, després que sis consellers destituïts fossin excarcerats aquest dilluns.

Per la seva banda, el vicepresident destituït, Oriol Junqueras, també té previst presentar un recurs contra el seu manteniment a presó, tot i que no s’ha concretat si també demanarà declarar altre cop. El recurs es podria presentar els propers dies, tot i que tenint en compte els dies festius d’aquesta setmana, es podria allargar fins la setmana que ve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia