Política

operació diàleg

La CUP , “inquieta” per la reunió de Puigdemont i Rajoy

Gabriel creu que no informar-los de la trobada “crea ombres” i era “innecessari”, i considera que hauria estat “oportú” comunicar-los la conversa

La diputada de la CUP Anna Gabriel ha mostrat aquest dijous, en una entrevista a TV3, la “inquietud” dels anticapitalistes davant la reunió secreta que van mantenir el passat 11 de gener el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el del govern espanyol, Mariano Rajoy. En aquest sentit, s'ha queixat perquè la CUP no va ser informada de la trobada i del seu contingut, i de fet, ha explicat que encara no ha rebut les explicacions que ha reclamat al respecte a Puigdemont. Per a Gabriel, celebrar la reunió en secret “crea ombres” i era “innecessari”, i podria obrir sospites perquè el Govern estigués reparant el terreny per a pactes amb l'Estat que no tenen a veure amb el full de ruta. És per això que la diputada de la CUP ha “exigit” a Puigdemont que amb l'Estat no es negociï res que no sigui el referèndum”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]