Política

La CCMA no posarà en risc els treballadors

Llorach diu que si reben una altra petició de campanya avaluaran què fan

La presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, va assegurar ahir al Parlament que hi ha una “línia vermella” que no traspassaran en tota la qüestió del referèndum d’autodeterminació i és la de “posar en risc els treballadors”. “El director de TVC, Vicent Sanchis, i el de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, i jo mateixa centrarem tots els nostres esforços per evitar qualsevol prejudici als treballadors”, a qui garantiran, va dir, que pugui treballar amb independència i amb la màxima normalitat per exercir el dret a la informació.

Núria Llorach responia d’aquesta manera a diferents preguntes de diputats de l’oposició, com ara la que va formular Fernando de Páramo, de Ciutadans, que va acusar TV3 i Catalunya Ràdio d’estar al servei del govern i de posar-la fora de la legalitat.

Tant Llorach, com Sanchis, com Gordillo van rebatre aquestes acusacions i van mantenir que tant en la cobertura de la manifestació pels atemptats de Barcelona, com en el seguiment del ple del Parlament o de la concentració de la Diada. També van donar explicacions sobre l’emissió de dos espots del referèndum, entre els dies 4 i 12 de setembre.

“Els dos anuncis es van emetre d’acord amb l’encàrrec rebut des del Departament de Presidència. Estem calculant el cost que han tingut aquestes campanyes”, va dir Llorach, que va comentar també que no han rebut cap més demanda de campanya i que, si la reben, llavors avaluaran com actuen i què fan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia