Política

mobilitzacions pels presos

La Intersindical-CSC valora “molt positivament” la concentració per la llibertat dels presos polítics

La portaveu del sindicat, Roser Palol, ha afirmat que “el 155 ha començat a provocar dèficits en els serveis públics i en l’atenció a la ciutadania”

El sindicat independentista valora molt positivament la concentració realitzada avui a la Plaça de St. Jaume i emplaça al conjunt de treballadors i treballadores de la Generalitat a continuar organitzant-se per frenar l’aplicació de l’article 155. En paraules de la seva portaveu, Roser Palol, “el 155 és una imposició democràtica i un atac a la dignitat del col·lectiu de treballadors públics d’aquest país, i cal donar-hi una resposta”.

La Intersindical-CSC, conjuntament amb la sectorial d’Administració pública de l’ANC, ja porta dues setmanes celebrant assemblees informatives als centres de treball de la Generalitat amb un destacat èxit de participació. Aquestes assemblees serveixen per resoldre dubtes dels treballadors i treballadores i per debatre sobre la por que vol provocar el govern espanyol amb l’aplicació de l’article 155.

“Concentracions com les d’avui són importants per combatre col·lectivament la por que ens volen provocar”, afirma la portaveu del sindicat, Roser Palol. Segons la Intersindical-CSC, cada vegada hi ha més demanda d’informació entre el col·lectiu de treballadors públics i és per això que s’ha decidit muntar un gran acte públic a Barcelona el proper 30 de novembre, amb el lloc pendent de concretar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia