Política

Casado veu difícil que la reunió amb Torra surti bé llevat que parlin de futbol 

El candidat a presidir el PP Pablo Casado creu que és “molt difícil” que la reunió d’avui entre el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president català, Quim Torra, surti bé, donada l’agenda que plantegen els independentistes, llevat que “acabin parlant de futbol”.

Concretament, en una entrevista a la Cope, Casado ha assegurat que el document previ plantejat per Torra per a aquest partit és “absolutament inadmissible” perquè es parla malament del cap de l’Estat, es planteja com a punt de partida les lleis de desconnexió i es recull directament el dret a decidir, entre d’altres qüestions.

Per a Casado és un “mal punt de partida” i ha advertit al govern de l’Estat que no ensopegui amb la mateixa pedra “per tercera vegada” després de “l’engany” dels separatistes a l’executiu de Zapatero i la seva falta de lleialtat i “traïció” posterior amb el del PP, en plantejar el 9-N i una suposada apel·lació a un diàleg.

Així, ha instat el govern de Pedro Sánchez a aprendre del passat recent i deixar clar que no té cabuda “cap contemplació” amb qui ha donat un cop d’Estat que, a més, a alguns els està sortint “bastant barat”.

Així, ha conclòs que “és molt difícil que la reunió surti bé llevat que acabin parlant de futbol” perquè el full de ruta de Torra és molt clara i planteja una agenda de ruptura “sense cap tipus de embut”, amb totes les seves estructures paral·leles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.