Política

Prop de mil persones a la festa groga de Vilablareix

Es van vendre 600 tiquets per al sopar i al llarg del vespre la plaça 1 d’Octubre es va anar omplint de gent

Serret va parlar-hi per videoconferència

El sopar groc solidari amb els presos polítics i exiliats que es va fer ahir a la recentment inaugurada plaça 1 d’Octubre de Vilablareix, davant el centre cultural Can Gruart, va reunir prop d’un miler de persones. A mitja tarda ja s’havien venut 600 tiquets per al sopar i els organitzadors preveien que, a banda de la gent que participava a l’àpat, molta més s’acostaria en algun moment del vespre o de la nit, principalment a la tornada de la manifestació de Barcelona.

Els actes van començar a dos quarts de set de la tarda amb les actuacions musicals de l’Orquestra Maribel, Eduard Gener, Sotrac i La Folie, entre d’altres. I a partir de les vuit del vespre i fins a les deu de la nit els assistents van poder escoltar els parlaments de Carles Puigdemont, que el va fer a través d’un vídeo enregistrat, de la consellera Meritxell Serret, que va ser per videoconferència, i també els discursos de Joel Joan, Magda Oranich, Elpidio José Silva, Anna Caula, Francesc de Dalmases i Ada Parellada, Joan Olóriz i David Mascort. També hi va haver l’actuació dels Diables de Pere Botero. Els diners que es van recaptar amb la venda dels tiquets del sopar (15 euros si es compraven de forma anticipada i 18 ahir mateix) es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia