Política

Uns 80 autobusos es desplaçaran a Lledoners pel primer any de presó de Junqueras i Forn

La campanya Free organitza un acte pel dijous 1 de novembre a la tarda

L’1 de novembre farà un any que Oriol Junqueras i Joaquim Forn estan en presó preventiva. Una vuitantena d’autobusos, de moment, tenen previst desplaçar.se el mateix dia 1 des diversos punts del país al pla de Lledoners per l’acte que la campanya Free està oganitzant sota el lema 1 any d’injustícia, 1 any de perseverança. Serà aquest pròxim dijous a les 5 de la tarda. Segons han explicat fonts de la campanya, l’acte, que té el suport d’ERC i del PDeCAT, preveu discursos d’espais polítics diversos i actuacions musicals. La crida per anar a l’acte és “exigir la llibertat” dels presos polítics.

A banda de Junqueras i Forn, a la presó de Lledoners també hi ha Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva i Jordi Cuixart, mentre que l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell i l’exconsellera Dolors Bassa són a les presons del Catllar i de Puig de les Basses. L’acte de l’1 de novembre a Lledoners en reclamarà l’alliberament i també el retorn dels dirigents que són a l’estranger.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia