Política

Som Maçanet propugna una altra manera de fer

L’actual edil de CiU Natàlia Figueras encapçala la candidatura

La cap de llista troba a faltar en el consistori l’empenta de la societat civil maçanetenca

Som Maçanet s’ha presentat de manera oficial per dirigir les regnes de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva fins al 2019. L’actual segona tinenta d’alcalde i regidora del grup de CiU, Natàlia Figueras, és la cap de llista i propugna una altra manera de fer.

Som Maçanet “agafa l’essència” de Junts per Catalunya, però inclou persones d’“ideologies, àmbits i procedències diversos”, més enllà de la plataforma de Junts, amb què Figueras se sent identificada. El logo de Som remet a Junts. La candidata, de 30 anys i llicenciada en dret, troba a faltar a l’Ajuntament el dinamisme i l’empenta de les “entitats, els negocis i els petits emprenedors” del poble.

Figueras assenyala que altres pobles de la rodalia com ara Vidreres, Llagostera o Caldes “funcionen, avancen i tenen capacitat de resoldre els problemes i de fer projectes nous i pensar a llarg termini”. Per l’exdiputada al Parlament, convé que a Maçanet l’Ajuntament faci avançar qüestions com ara la gestió de l’aigua.

LA XIFRA

2
exalcaldes de Maçanet
de la Selva, Antoni Planas i Jordi Munsó, donen suport a la candidatura de SOM.

El metge Jordi Adroher serà el 2

La candidatura de Som Maçanet es va presentar al Teatre La Societat el diumenge 7. Rere Figueras, està confirmat que el metge de família Jordi Adroher, un dels impulsors de la formació, en serà el número 2. Figueras afirma que Som és una formació de caràcter local “i que no vol regir-se en els partits polítics [a l’hora de treballar]”. A la llista, hi donen suport dos dels exalcaldes de la vila, Antoni Planas i Jordi Munsó, que van intervenir en l’acte de presentació.

A Maçanet, també estan confirmades, de moment, les llistes d’Acord per Maçanet (AM) (Josep M. Ciurana), Demòcrates Independents (Antoni Guinó), ERC (Xavier Xarbau), PSC (Xavier Gómez) i Ciutadans (Roberto Ferro). El 2015, CiU va ser la llista més votada (5 edils), davant d’ERC (4) i d’AM (2).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Aragonès veu “estrafolària” la proposta de Junts per revertir el dèficit fiscal

barcelona
economia

La inflació a la zona euro es manté en el 2,4%

barcelona
política

Serrat, Coixet, Gervasio Deferr o Jorge Javier Vázquez donen suport a Illa

barcelona
política

La CUP, oberta a entendre’s amb ERC, Junts i comuns

barcelona
estat espanyol

Sánchez es torna a investir

Madrid
TEMA DE CAMPANYA

Fer rajar aigua quan no n’hi ha

Girona
Brasil

Bolsonaro s’enreda en la justícia

Buenos Aires

Armènia i l’imperatiu de la memòria

Barcelona
la crònica

Suport a Sánchez, en família