Política

Borrell rebutja l’acte “lamentable” a Coripe i Puigdemont li agraeix el gest “honorable”

Els ministre d’Interior lamenta les mostres “d’intolerància” a diversos candidats

El president mostra el seu agraïment i poder-li agrair “públicament”

El ministre d’Exteriors del govern d’Espanya, Josep Borrell, ha rebutjat a través de Twitter l’acte “lamentable” contra la figura de Carles Puigdemont al municipi andalús de Coripe.

Més tard, el mateix president li ha agraït públicament el gest, també a través de Twitter : “Gràcies Josep Borrell. El teu gest és honorable, i m’alegro de poder-te’l agrair públicament”.

En aquest poble de Sevilla és tradició per Setmana Santa afusellar, insultar i cremar un ninot que emula la figura del que es considera el dolent de l’any, una festa anomenada La crema de Judes. Aquest any li ha tocat a Puigdemont, i el seu ninot, abillat amb llaços grocs i l’estelada, ha estat passejat pels carrers de Coripe mentre els veïns l’insultaven, li disparaven trets i finalment el penjaven d’un arbre i el cremaven. L’acció ha generat repulsa des de diverses institucions, a les quals ara se suma Borrell, que també ha rebutjat les “mostres d’intolerància de les quals han estat víctimes diversos candidats en aquesta campanya electoral”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia