Política

Colom valora la diversitat, a Tossa

La cap de llista de Junts relleva Saladich gràcies a un pacte a tres bandes

Diu que s’inicia la transició al poble

La metgessa Imma Colom (Junts) serà l’alcaldessa de Tossa de Mar fins al 2021 arran del pacte a tres bandes amb Endavant Tossa i ERC. Colom sosté que s’inicia la transició per l’edat de molts dels components del seu grup i dels seus socis de govern.

Entre Junts (tres regidors), Endavant (tres) i ERC (dos), sumen vuit regidors de tretze. Això fa que la candidatura més votada, Gisela Saladich (Tossa Unida), passi a l’oposició. TU va aconseguir quatre regidors, i Ciutadans, un.

En el seu discurs, Colom, que ja havia estat alcaldessa entre el 2007 i el 2011, va destacar la diversitat. “No només sumem forces diverses políticament, també sumem diversitats d’edats i experiències, d’aptituds, de maneres, d’àmbits, d’ocupacions o formacions... volgudament transversals, amb tot el que té de valor.”

Colom cedirà l’alcaldia a Ramon Gascons (Endavant), que tindrà la vara del 2021 al 2023. Gregori Martínez (ERC) serà el segon tinent d’alcalde. Colom va dir que “la unió fa la força” i va lamentar la repressió patida per càrrecs electes al país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia