Política

Procés sobiranista

Alfred Bosch : “Moltes mercès si la Mercè ens porta un referèndum d'independència”

El president del grup municipal d'ERC reitera que no hi haurà acord sense un referèndum

El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha assenyalat que “si la Mercè ens porta un referèndum per la independència, des d'ERC diem moltes mercès”. D'aquesta manera s'ha referit a la informació que assegura que Puigdemont garantirà un “referèndum vinculant” en la qüestió de confiança d'aquest dimecres. Bosch ha reiterat que “no hi haurà acord amb ERC sense un referèndum d'autodeterminació”.

El regidor republicà ha interpel·lat el PSOE i ha dit que no entén les esquerres ni el progrés sense el reconeixement a l'autodeterminació i el dret a decidir. Bosch ho ha dit durant una atenció als mitjans al Saló de Cent, després del Seguici Popular de la Mercè.

Jaume Collboni, segon tinent d'alcalde i president de la federació de Barcelona del PSC, també ha fet referència a la situació al Congrés dels diputats. Ha dit que Pedro Sánchez “ha de fer tot el possible perquè en aquest país hi hagi un canvi de govern i una alternativa que faci fora Mariano Rajoy”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.